nu2

Informatie PTMD Verf

                                                                             
PTMD Verf.

De verf van PTMD is een matte acrylverf op waterbasis. Deze Hoogwaardige verf is geschikt voor binnen toepassingen op bijvoorbeeld muren, hout en gips. Door de goede afwasbaarheid, snelle droging en goede dekking geef je je interieur in een hand om draai een nieuwe uitstraling. Met een bus van 0,75 Liter kunt U ongeveer 6-7 m2  verven. Met 2,0 Liter 16-18 m2.
Ook voor het restylen van meubels is deze verf uitermate geschikt. 


Werkwijze restylen meubels.

Net als bij krijtverf is schuren niet nodig! 
Het is van belang dat het te verven meubelstuk goed wordt ontvet, dit kan met st. marck of Dasty. Na het ontvetten het meubelstuk 1 dag laten drogen. Nu kun je beginnen met verven, het mooiste resultaat krijg je door te verven met een kwast, met een roller kan natuurlijk ook. Na ongeveer 1 uur is de verf stofdroog. Doorgaans is het mogelijk om op dezelfde dag een eventueel gewenste 2e laag op te zetten. In principe is afwerken met was/lak niet nodig. In de toekomst zijn eventuele beschadigingen gewoon bij te werken. Mocht U een tafelblad willen gaan restylen is het aan te raden om het tafelblad eerst op te schuren. Na het verven kunt U deze nog afwerken met een lak op waterbasis. Let wel op dat de lak NIET VERGELEND is.

Heeft U nog vragen kom gerust langs in onze winkel en wij zullen U graag helpen.

 
Zoeken
Winkelwagenkwastje-over-kastje

webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop


Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN