Algemene voorwaarden
ALGEMENE VOORWAARDEN.

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op het gehele assortiment, exclusief aanbiedingen en acties, tenzij anders vermeld.

PRIJZEN.
Alle getoonde prijzen zijn in Euro's inclusief btw. Alle getoonde prijzen zijn vaste prijzen.

GARANTIE PRODUCTEN.
De gerestylde meubels van Kwastje-over-kastje zijn doorgaans antiek of oud en vertonen daardoor de nodige gebruikssporen. Met het voorbereidende werk en het schilderen worden deze grotendeels weggewerkt, zonder de authenciteit van de meubels uit het oog te verliezen. Het kan daarom gebeuren dat een lade of deur wat stroef loopt of dat een hoekje of iets dergelijks mist. Bij grote defecten zal dit altijd duidelijk worden aangegeven. Het is echter altijd raadzaam om voor aanschaf van een meubel te komen kijken. Het is mogelijk dat de op de foto's getoonde kleuren iets afwijken van de werkelijkheid, ook hierbij is het raadzaam om voor aanschaf te komen kijken.

HOUTWORM.
(Oude) meubels hebben soms sporen van houtworm, in de meeste gevallen is deze dan allang niet meer actief. Mocht er twijfel zijn dan zal Kwasje-over-kastje altijd eerst de houtworm behandelen alvorens een product te koop aan te bieden. Echter is 100% garantie nooit te geven met betrekking op houtworm. Kwastje-over-kastje kan hiervoor dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden.


RESERVEREN.
Bij bestellingen via de webshop zal Kwastje-over-kastje de artikelen gedurende 5 werkdagen reserveren, binnen deze termijn zal de betaling bij kwastje over kastje moeten zijn bijgeschreven. Heeft er binnen 5 werkdagen geen betaling plaatsgevonden dan zal de bestelling door Kwastje-over-kastje worden geannuleerd.

VERZENDEN.
Verzenden vindt plaats binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling. Verzenden vindt uitsluitend plaats via DPD.

AANSPRAKELIJKHEID BIJ VERZENDEN.
Kwastje over kastje kan niet aansprakelijk worden gehouden voor verlies of schade van verzonden producten. Kwastje over kastje zal voor verzenden de producten altijd controleren en zorgvuldig verpakken. Een goed alternatief is de keuze voor verzekerd verzenden, kijk voor meer informatie op de site van post.nl.

RUILEN.
Ruilen van webshop artikelen is mogelijk binnen 7 dagen na ontvangst van de bestelling. Alle verzendkosten zijn echter voor de koper. Neem altijd eerst contact op met Kwastje-over-kastje. Terug betaling zal plaats vinden nadat de artikelen zijn ontvangen en gecontroleerd zijn door Kwastje-over-kastje. De artikelen en verpakking dienen in een nette wederverkoopbare staat te verkeren. Terug betaling zal zo spoedig mogelijk plaats vinden binnen een termijn van 30 dagen na ontvangst van de artikelen.


RUILEN WINKELAANKOPEN.
Ruilen woonaccessoires binnen 7 werkdagen met bijbehorende kassabon. De artikelen en verpakking dienen in een nette wederverkoopbare staat te verkeren.


BEZORGEN.
Het is mogelijk om meubels binnen de regio te laten bezorgen, vraag naar de mogelijkheden in de winkel of via de mail. Bij bezorgen zal Kwastje-over-kastje bezorgkosten berekenen en tevens een aanbetaling vragen van 25% van het totaal bedrag inclusief de bezorgkosten.

Door het plaatsen van een bestelling of aankoop in de winkel aanvaardt U de algemene voorwaarden zoals hierboven weergegeven.

BEDRIJFSGEGEVENS.
Kwastje-over-kastje
Walstraat 23
7411 GJ
Deventer
Tel: 06-45882376
       06-39329800
KvK: 59686405
Btw: NL001410727B54

 
Zoeken
Winkelwagenkwastje-over-kastje

webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop


Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN