Verzendinformatie

Verzenden:

Bestellingen via de website worden verzonden met DPD. De kosten hiervoor bedragen €5,50 afhankelijk van het formaat en het gewicht van het pakket. Voor pakketten tot 10 kg geldt een maximum formaat van 100 x 50 x 50 cm.
Voor grotere pakketten (tot max. 176 x 78 x 58 cm) geldt het tarief van categorie 10 - 30 kg. Het tarief hiervoor bedraagt €10,00. Mocht u het pakket willen verzekeren tegen schade of diefstal, dan kost dit €1,60 extra.

De bestelling wordt verzonden zodra de betaling bij ons binnen is. We streven ernaar de bestelling binnen 48 uur te versturen. Hiervan ontvangt u bericht met de bijbehorende traceergegevens. LET WEL: vanwege extra drukte bij de postbedrijven, kan er enige vertraging oplopen in de aflevertijd.

Voor verzendingen buiten Nederland, kunt u contact met ons opnemen.

Retourneren:

Het kan voorkomen dat een artikel niet aan je wensen voldoet. Wilt u een artikel retour zenden dan dient u hiervan binnen 7 dagen na ontvangst melding te maken.

  • Het artikel/de artikelen dient/dienen onbeschadigd en ongebruikt te zijn en in eventuele originele verpakking te zitten. Beschadigde of gebruikte artikelen nemen wij niet retour.
  • Zorg dat de retourzending zorgvuldig is verpakt.
  • De verzendkosten voor retour zenden zijn voor de klant.
  • De klant is verantwoordelijk voor verlies en/of beschadiging tijdens de retourzending.
  • Zodra het artikel/de artikelen onbeschadigd en voldoende gefrankeerd zijn ontvangen wordt het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen teruggestort op het rekeningnummer waarmee betaald is. 

Retouradres:

Kwastje-over-kastje
Walstraat 12
7411 GM
Deventer
Zoeken
Winkelwagenkwastje-over-kastje

webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop


Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN